Algemene voorwaarden

Elk sieraad is uniek. Daarom verschilt een sieraad op detailniveau van de voorbeelden op deze website. De totale uitstraling en stijl van het sieraad blijft natuurlijk wel behouden. De kleur van het sieraad op de foto kan iets afwijken van de echte kleur. Indien een sieraad op voorraad is, wordt dit verzonden zodra de betaling binnen is. Indien een sieraad op maat gemaakt moet worden, is de levertijd 2 tot 4 weken. De prijs per sieraad is geheel afhankelijk van het gebruikte materiaal. Het kan voorkomen dat bepaalde kralen niet meer te verkrijgen zijn en dus vervangen worden voor andere. Hierdoor kan de prijs veranderen. In dat geval neem ik contact met je op.

Een sieraad wordt op maat gemaakt op basis van doorgegeven lengtematen. Omdat elke hals of pols weer anders is, is het zinvol om de maat van je favoriete sieraad op te nemen. Gebruik hiervoor een meetlint en meet de complete ketting (of armband) inclusief sluiting. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de juiste maat. Als meer materiaal noodzakelijk is, verandert de prijs. In dat geval neem ik contact met je op.

Sieraden worden gemaakt met materialen van metaal, glas, hout, acryl en suède. Mocht je allergisch zijn voor één van deze materialen, laat dat dan even weten. In sommige gevallen is het mogelijk andere materialen te gebruiken. Speciale Sieraden is niet verantwoordelijk voor allergische reacties.

Bij eventuele verzending van sieraden bedragen de verzendkosten € 2,50. De bestelling wordt per normale post verzonden. Dit betekent dat de verzending niet verzekerd is. Wil je dit wel, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening.  Je dient het sieraad vooraf af te rekenen door het geld over te maken op de bankrekening. Bij definitieve bestelling krijg je de bankgegevens per mail toegestuurd. Bij bestelling via internet wordt het sieraad pas verzonden als de betaling binnen is.

Er zit geen garantie op de sieraden. In sommige gevallen is reparatie wel gratis, afhankelijk van de schade. Dit verschilt per sieraad en wordt per geval bekeken. Tot slot: ik ben pas tevreden als jij tevreden bent. Heb je een vraag of een klacht, neem dan even contact op. Speciale Sieraden staat niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is geen officieel bedrijf.

Zorg ervoor dat je sieraad niet nat wordt. Draag je sieraad niet tijdens het sporten. Spray geen parfum of haarlak op het sieraad.

Comments are closed